2009-03-28

komunike

Ja det är exakt vad detta är..
Klockan är sent min älskade ligger och sover, jag har precis kommit hem.. Fast det är en stund sedan.
Men det jag insett idag och ja den senast tiden kan inte hållas tillbaka utan måste få ventileras och det nu gärna med en gång men jag vill inte väcka dej min skatt så jag skriver här och vet att du kommer läsa det. Och sanningen är den att jag inte bryr mig om andra läser heller.
Men för ett tag sedan in såga jag att mitt liv inte var som det skulle var det livet det kunde vara eller skulle vara. Jag var extremt deprimerad och ledsen för flera olika saker i mitt liv.
Helt plötsligt så stod där en tjej som var underbar söt trevlig och extremt charmig var hon med.
Kajsa presenterade henne sig som. En vän till Nicole.
Vi snackade lite efter Nicole hade "dumpat" oss på varandra, för Nicole var lite för över förfriskad.
Den kvällen slutade med eller ja den slutade inte med utan den inledes med jag (förlåt) tyckte du snackade för mycket. (inte hela sanningen för sötare var länge sedan jag såg) attack hånglade dej. Eller Kysste henne (Kajsa) Och jag fick ett gensvar. Något chockat men hon kysste tillbaka.
Vi snackade och jag kan inte tala för någon annan än mig själv men vi hade nog inte ögon för så många andra. Den platsen var Bahof och det är över ett år sedan. Det är fortfarande något av det bästa som hänt mig.
Inte för att min pojkaktiga charm fungerade så jag lyckades lura med dig hem utan du stod på dej. Mycket tack vara det visade att vi hade mer gemensamt än Nicole. Christel förbjöd dej att socialisera vidare med mig(fina ord man kan när man inte är helt nykter) (älskar rättstavnings program) Utan du fick nöja dig med det du fick den kvällen. Vilket inte var så mycket mer än lite hångel, men vilket underbart bra hångel det sedan var.

Ett par dagar sedan lykades jag tack vare nätverket facebook hitta dig där och du var sjuk så jag lade till dig som en vän och Jag var ju också sjuk så det slutade med vi snackade där en hel del Men insåg snart att msn var nog ett bättre forum för oss att snacka mer via för det tar inte en evighet. Det var där igenom vi också till slut träffades på riktigt igen. Och det var ännu bättre i nyktert tillstånd än det var i beerusat.

Ja varför jag skriver detta är för jag kan inte berätta det för dig just nu utan du får läsa detta när du kan. Och det var hur som något av det underbaraste. Vi satt i dom äckliga fotöljerna och snackade i flera timmar innan et ens hände något.. (feg som man är i nyktert tillstånd) Så var det trevligt men till sist vågade jag kyssa dej Och det var helt underbart och så stolt har jag inte varit på länge. För det var som man skulle få alla sina drömmar uppfyllda i ett enda nafs.

Vi smög ett bra tag meed att vi träffades för element i din vänskap gillade kanske inte det.
Det var spännande, men den nyktar kvällen förändrade mitt liv. För jag föll jo jag föll totlat för en tjej som jag aldrig ramlat tidigare. Det gjorde inte ont för det var en varlse som fånge upp mej på ett sätt som jag inte visste man kunde fångas upp utav.

Men det pirrad i hela mej ett bra tag varje gång jag fick ett sms eller hörde från dig. (och det gör det fortfarande) Men det var det bästa som någonsin kunde hända mig.

Nu över ett år senare så måsta jag erkänna en sak. Och det är att trots vi förlovat oss för inte allt för längesedan så får du mig att fortfarande känna mig som en fjortonåring som inte haft en pojk/flickvän. För du är underbar. Jag är ledsen för alla gånger jag varit dum eller elak. Men det kommer jag äkert fortsätta vara iblan. Inget som jag gör medvetet utan det blir bara så.
men Det jag vet är du är mitt allt. för utan ej kan jag inte leva, utan dej kan jag inte andas, utan ej finns inte jag och utan dej Hade jag inte orkat.
För du förgyller mina morgnar, du gör allt rosa skimrande precis som att man vore nyförälskade och det är jag verklligen i dig, i livet, i familj och iallt.
För du ligger vad kan det vara säg 5 meter bort. Du har sovit inget vidare för när jag klev in å muttra du. Men jag kände jag kunde inte sova utan jag fått säga detta. Och när jag kröpp ner sidan om dig, tog dig i min famn började du snarka på ditt underbara sätt som just nu får mig att le ett stort leende. Vilket bevisar att du är trygg med mig. Och det är exakt vad jag känner med.

Men jag insåg också en stor sak ikväll, och det är att jag har extremt tråkigt utan dej. Okej hos vänner är det trevligt och så. Men så fort man kommer ut bland andra så vill jag bara en sak och det är att ha dej med med mig. För du gör allt mycket bättre. För du är min bästavän mitt allt. Det var ju faktiskt därför jag friade på den där snöklädda kullen för ett tag sedan. Jag hoppas och vet ju med tanke på du svarade ja att du vill bli min fru.
Men jag vill vara med dej hela mitt liv. Jag har träffat den som jag vill bli gamal med. Och det hoppas jag du tror jälv och förstår. För du är Min Kajsa. Och jag älskar dej mer än livt själv.

nu har jag nog tjattat och uprepat mig själv flera gånger. Men det är ju typsikt mej. Jag kan inte mycket eller vet så mycket. Men det jag vet är att den jag vill spendera mitt liv med har jag också redan i mitt liv. Hon sover en bit bort och ditt ka jag gå nu krypa ner kyssa i nacken och säga hur mcket hon betyder för. mej tyst för jag vill inte väcka henne. För hon ska jobba imorgon. Men et ända jag begär är en sak..
Älska mig mest när jag förtjänar det minst. Och det betyder itne jag gjort något mer än varit elak innan i dag. Men du vet också vad jag menar.

Sedan Kajsa.. JAG ÄLSKAR DEJ mer än livet själv utan ej fungerar inte jag. för du gör mig hel..

Sov gott och alla ni andra som har läst förlåt att det inte var något smaskigt utan bara lite känslomässigt dravel. men jag behövd få ut detta. Nu har jag ett ännu större leende och ser fram emot vakna sidan om min älskade. Så jasg ska skynda ditt nu.

TJA

ps förlåt för stavning och likande suge men jag är inte nykter. Inte full heeller bara dålig på stava när jag skriver snabbt.. ;) ta hand om er alla och kom ihåg att ring någon som ni älskar. Eller låt den få höra det. Speciellt när den minst annar det. För i morgon kan det vara försent...

Så tja igen

3 kommentarer:

jag, jag och åter jag sa...

jag börjar ju lipa

torskblock sa...

Förlåt mej Ale.. Var väl inte helt min mening. Men det stämmer till fullo ju...

Anonym sa...

Förbjöd och förbjöd...så du vet om det så var det så att Kajsa inte ville göra mer för att visa respekt för mig. för det är sådan Kajsa är. En av dem finaste vännerna man kan ha, så jag vill inte vara någon bov i dramat. Och så att du vet så är jag väldigt glad för er skull:-) Och väldigt glad över att du finns med i vårat gäng numera. Kram Christel